3 Çocuk Babası, 3 Çocuk Annesi Sevgilisini Boğarak Öldürdü

Antalya’da 3 gündür kayıp olan 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Aynur Çiçek, Bolulu erkek arkadaşı Şenol Çankaya’nın evinde ölü halde bulundu. Olayın ardından Şenol Çankaya, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana geldi. 31 Ekim akşamı evinden ayrılan 3 çocuk annesi Aynur Çiçek’in yakınları Cumhuriyet Polis Karakoluna gelerek kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp başvurusunun ardından Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Aynur Çiçek’in yakınları genç kadının bulunması için çalışma başlattı.

BOLULU ERKEK ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Aynur Çiçek’in kaybolduğu gün, bir süredir görüşmediği erkek arkadaşı Şenol Çankaya ile Emek Mahallesi’ndeki bir evden ayrıldığının belirlenmesinin ardından arama çalışmaları Çankaya üzerinde yoğunlaştı. Olayın ardından sabah saatlerinde Şenol Çankaya’nın ikamet ettiği Emek Mahallesi’ndeki adrese gelen yakınları, kapı açılmayınca pencereden içeri baktıklarında genç kadını yerde yatarken buldular. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yapılan kontrolde genç kadının birkaç gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi.

ZANLI KISA SÜREDE YAKALANDI

Olayı haber alan çocukları, kardeşleri ve diğer yakınları olay yerinde kendilerinden geçerken, Aynur Çiçek’in cansız bedeni, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayın ardından ortadan kaybolan Aynur Çiçek ikametinde ölü bulunduğu Bolulu erkek arkadaşı Şenol Çankaya’nın Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

İTİRAF ETTİ

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan Bolulu Şenol Çankaya cinayeti itiraf etti. Aynur Çiçek ile evde tartıştığını ve gözü döndüğünü iddia eden Çankaya, karakoldaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir