Ak Parti Bolu’dan ilk aday adayı Selami Konyalıoğlu oldu

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması planlanan seçimlerde Ak Parti’nin Bolu’dan İlk Millet Vekili Aday Adayı belli oldu. Dr. Selami Konyalıoğlu 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Ak Parti’den Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Dr. Selami Konyalıoğlu Kimdir?

Alanında parlak bir geçmişe sahip olan Dr. Selami Konyalıoğlu’nun kendisi hakkında vermiş olduğu bilgiler ise şöyle; “1971 yılında Bolu merkeze bağlı Çampınar köyünde dünyaya geldim, eğitimime Sultanköy İlkokulunda başlayarak sırasıyla Gazipaşa İlkokulu, 50.Yıl Ortaokulu, Bolu Atatürk Lisesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesini bitirdim, bu süre zarfında judo, güreş, bisiklet, taekwondo ve dağcılık spor dallarında lisanslı olarak spor yapma imkanı buldum.

Askerliğimi tamamladıktan sonra Seben ilçesinde hekim olarak görev yaptım, 2004-2010 yılları arasında Bolu İl Sağlık Müdürlüğünde başta bulaşıcı hastalıklar şube müdürlüğü olmak üzere bir çok şubenin yöneticiliği görevlerinde bulunarak ekibimle birlikte WHO (Dünya Sağlık Örgütü) tarafından taltif edildim, ayrıca Acil ve 112 servisinde de hekimlik yaptım, Umke Bolunun kuruculuğunu da yaparak, B.A.İ.B.Ü Tıp Fakültesi SGK birimi ile SÜYAM’da eğitici olarak görev aldım, 2009’dan bugüne ilimizin en stratejik özel sektör tesisi olan AKSA Göynük Termik Santralinde İşyeri Hekimi olarak görev yapmaktayım, 2013 yılında B.A.İ.B.Ü mediko sosyal birimindeki görevimden kendi isteğim ile istifa ederek sektöründe halen lider olan iş sağlığı ve güvenliği firmamızı kurdum.

Boluspor klüp doktorluğu, Termal tesis müdürlüğü, Organize Sanayi Bölgesi işyeri hekimliği gibi görevlerde de bulundum, 2018 yılı Ak Parti Siyaset Akademisi programını başarıyla tamamladım, 2018 yılında Ak Parti Bolu Belediye Başkan aday adaylığı ile 2021 yılında Ak Parti Bolu İl Başkanlığı adaylığında da bulundum, Türk Kızılayı Bolu Şubesi Yönetim kurulunda görev almaktayım ve Boluspor klübü üyesiyim.

Tarım ve hayvancılık sektöründe de aktif olarak üreticilik yapmaktayım,evliyim ve 3 çocuğum var,iş sağlığı ve güvenliği,tarım ve hayvancılık ile eğitim sektörlerinde istihdam sağlamaktayım.

14 Mayıs 2023’de yapılacak seçimlerde AK PARTİ BOLU Milletvekili aday adayıyım,” ifadelerinde bulundu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir