Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Samet Kocadağ’dan Leyla Beykoz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İlimizin başarılı genç iş adamlarından Ak Parti önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı ve yeni dönem Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Samet Kocadağ yeni atanan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Leyla Beykoz 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Bolu Belediyesinde görev yapmaya başlamış ve İsa Özcan’ın istifasından sonra yerine Tanju Özcan tarafından Başkan Yardımcısı olarak atanmıştı.

Kocadağdan Anlamlı Hediye

Samet Kocadağ Leyla Beykoz’a ConcepArt olarak adlandırdığı Atatürk tablosunu hediye etti ve şu açıklamalarda bulundu “Çalışkanlığını ve azmini örnek aldığım, yardımsever kişiliği ile bilinen kıymetli büyüğüm, değerli ablam @leylabeykoz’a CenceptArt Atatürk metal tablomuzu hediye ettik. Yakın zamanda kendisine tevdi edilen Belediye Başkan yardımcılığı görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” açıklamalarında bulundu.

Tanju Özcan Sürekli Yakınıyordu

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan göreve geldikleri ilk günden buyana Ak Partiden her hangi bir hayırlı olsun ziyareti yapılmadığı konusunda yakınırken Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Samet Kocadağı’ın hayırlı olsun ziyaretinden sonra başka isimlerin de hayırlı olsun ziyaretine gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir