AK Parti Ve CHP Seçim Çalışmasında Karşı Karşıya Geldi

Seçime sayılı günler kala partiler çalışmalarını arttırdı. Gündüz esnaf ziyareti yapan vekil adayları akşam saatlerinde iftar programlarında buluşurken iftardan sonra ise kafelerde gençlerle buluşuyorlar.

Başarı Dilediler

Kafelerde gençlerle bir araya gelen siyasiler gece Valilik karşısında bulunan bir kafede karşı karşıya geldi. Önce Ak Partili vekil adayları Yüksel Coşkunyürek ve Kazım Konak’ın geldiği mekana sonrasında ise CHP’li adaylar Türker Ateş ve Burak Cop mekana geldi. Önce selamlaşan rakip adaylar birbirine başarı diledikten sonra gençlerle konuşmaya başladılar.

Tezat Söylemler Oluştu

Ak Partili vekil adayları yan masada ekonominin iyiye gitmeye ve enflasyonun düşmeye başladığını gençlere anlatırken CHP’li adaylar ise ekonominin kötü olduğunu gençlere anlattılar. CHP’li aday Burak Cop’un masasında bulunan bir genç ise “ekonomi kötüye gitse ben burada bir bardak kahveye 32 lira para vermem” açıklamalarında bulundu.

CHP’li adayların yaklaşık 30 dakika kaldığı mekanda CHP’li yöneticilerin adaylarla çalışmaya katılmadığı dikkatlerden kaçmadı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir