Ak Parti’den Gerede İlçesinde Bulunan Bozuk Yol İle İlgili Basın Açıklaması

Bolu’nun Gerede ilçesi sınırlarında bulunan Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köy yolları hakkında yerel basında çıkan haberlere ilişkin açıklama yapma gereği duyulmuştur.
Söz konusu haberlerde geçen Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köy yollarının da içinde bulunduğu 15 kilometrelik köy yolu geçtiğimiz yıl Bolu İl Özel İdaresi tarafından asfaltlama programına alınmıştır. Bu kapsamda kış mevsimi öncesi yapılan çalışmalar neticesinde onlarca kamyon dolgu malzemesi serilerek asfaltlama öncesi yolun alt yapısı hazırlanmıştır. Dolgu malzemesinin zemine oturması ve alt yapının asfaltlamaya uygun hale gelebilmesi için belli bir süre beklenmiştir. Kış ayının bitmesi ve havaların düzelmesi ile birlikte açılacak asfaltlama sezonunda Ahmetler, Aydınlar ve Yakakaya köy yollarının da içinde bulunduğu 15 kilometrelik köy yoluna asfalt serimi gerçekleştirilecektir. Konuya ilişkin gerekli bilgilendirme geçtiğimiz yıl bölge halkına yapılmıştır.
AK Parti Bolu İl Başkanımız Suat Güner, AK Parti Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Bolu İl Özel İdaremiz Bolu halkının sorunlarını çözmek adına gerekli çalışmaları yoğun şekilde sürdürüyor.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
AK Parti Bolu İl Başkanlığı

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir