AK Parti’den Ramazan Ayı Değerlendirmesi

AK Parti Bolu İl Başkanlığı Ramazan Ayı’ndaki faaliyetleri içeren bir açıklamada bulundu. Ramazan Ayı değerlendirmesi yapan İl Başkanlığı’nın yaptığı açıklama şu şekilde:

AK Parti Bolu Teşkilatı olarak bu yıl dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştık. Hemen hemen tüm ilçelerimizde yüzlerce kişiyle teşkilat iftarlarımızı yaptık. Halk iftarlarına katıldık.

Yurtlarda kalan öğrencilerimizle, huzurevinde yaşayan yaşlılarımızla, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, şehit yakını ve gazilerimizle, sektör temsilcilerimizle, polis ve sağlık çalışanlarımızla iftarlarda buluştuk.

Her gün farklı camilerde kıldığımız teravih namazlarının ardından cami cemaatimizle çay sohbetleri gerçekleştirdik. Cami çıkışı çay ikramında bulunduk. Sahurda yine öğrencilerimizle birlikte olduk.

İftara yetişemeyen vatandaşlarımıza iftariyelik ikram ettik. Halkımızın evlerine yemekler götürdük, sofralarına misafir olduk.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için binlerce alışveriş kartı, yüzlerce gıda kolisi dağıttık. Öksüz ve yetim çocuklarla buluştuk, oyuncak bebek ve araba hediye ederek çocuklarımızın yüzünü güldürdük.

Hiç durmadan yalnızca birkaç saatlik uyku ile var gücümüzle çalıştık.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir