Ali Babacan Tanju Özcan İle Karşılaşmamak İçin Bakın Ne Yapmış?

Bilindiği üzere Deva Partisi Bolu İl Yönetimi seçildikten kısa bir süre sonra ilk ziyaretini Bolu Belediyesi’ne yapmıştı. Belediye’nin resmi sitesine göre ziyaret esnasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yaptığı açıklamadan bir bölüm şöyle;

“Yapıcı bir muhalefet bekliyoruz”

Sizden de yapıcı bir muhalefet bekliyoruz. Elbette eleştirilerinize açığız. Eleştirileriniz dışında önerileriniz de varsa bunları da bizimle paylaşmanızı samimiyetle beklerim.”  ifadelerini kullandı. Özcan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile ilgili de, “Ali Babacan, benim uzun yıllar birlikte milletvekilliği yaptığım ve çok değer verdiğim bir insan. Her şeyden önce ciddi bir devlet adamıdır. Dünya görüşlerimiz farklı olabilir. Ama Ali Babacan’ın ekonomiyi yönettiği dönemde, kendisinin bu görevden ayrılmasıyla düştüğümüz durum ortada. Ekonomiyi en iyi bilen siyasi liderlerden olduğu halk tarafından da görülüyor. Deva Partisi benim beklediğimden daha hızlı bir gelişmede gösteriyor. Çıktığınız yolda Allah utandırmasın.” ifadelerine yer veriliyor.

Ali Babacan Fellik Fellik Kaçmış!

Tanju Özcan diline sahip olamayıp partisi CHP ve halk nezdinde sürekli olarak tepkilere maruz kalırken belki partimden atılırım korkusu ile methiyeler düzdüğü DEVA Partisi ve Genel Başkanı Ali Babacan’ın ise kendisini istemediği ve Ali Babacan’ın Bolu’yu ziyaretinde Büyük Cami’de namaz kıldıktan sonra Tanju Özcan ile karşılaşmamak için yolunu değiştirerek farklı bir yönden (İmren kolonyalarının önünden) yolu uzatarak Valilik istikametine ilerlediği belirtiliyor.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik “Hiçbir Partiye Yakışmaz” Demişti

CHP MYK’nın Tanju Özcan’ın ihraç edilmesine yönelik açıklama yapan Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik “Bolu Belediye Başkanının ihraç istemiyle disipline sevkedilmesi CHP’nin iç meselesidir. Ben ona karışmak istemem. Şu kısmı bizi ilgilendirir; maalesef bu belediye başkanı hiçbir partiye yakışmayan, demokrasiye inanmış, Türkiye’nin değerlerine, toplumsal dokusuna inanmış hiçbir partiye yakıştırmayacağımız şekilde üsluplarıyla gündeme geliyor.” ifadelerine yer vermişti.

Özcan Partisiz Mi Kaldı?

Ali Babacan Tanju Özcan ile karşılaşmamak için yoğun çaba sarf ederken, Tanju Özcan’ın ihraç istemiyle disipline sevk edilmesinden sonra ne eski parti arkadaşı Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’nden ne de mülteci karşıtı açıklamaları ile destekleyen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’dan kamuoyuna yansıyan bir davet bulunmuyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir