ARZU AYDIN YENİÇAĞA VE MENGEN’DE

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, 14 Mayıs Genel Seçimleri’ne 10 gün kala çalışmalarına Yeniçağa ve Mengen’de devam ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

YENİÇAĞA’YA OSB KAZANDIRACAĞIZ

Sabahın erken saatlerinde günlük çalışmasına başlayan AK Parti Bolu Milletvekili ArzuAydın, Yeniçağa’da Pazar yeri ve esnaf ziyareti yaptı, ardından Yeniçağa’nın yiğit gençleriyle bir araya geldi.

Yeniçağa ilçe ziyaretinde açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “Hafızlar diyarı Yeniçağa’da Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’mize yoldaşlık eden hemşehrilerimizle bir aradayız. Burada ağızları dualı annelerimizden güç alarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yeniçağa’da Futbol tesislerinden, doğalgaza, millet bahçesinden TOKİ’ye kadar bir çok hizmet gerçekleştirdik. OSB konusunda da tüm iştiyakımızla hem Belediye Başkanımız hem Bakanlığımız ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeniçağa sanayisini eski günlerine kazandıracağımız günler yakındır.” diyerek Yeniçağa ilçesinde daha bir çok yatırımın yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini ifade etti.

TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE ATATÜRK’ÜN EN ÖNEMLİ HEDEFİ İDİ

Yeniçağa ziyareti sonrası çalışmalarına Mengen’de devam eden AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın İlçe Seçim Kurulu tarafından her partiye tanınan hak çerçevesinde anons yolu ile Mengenlilere hitap etti ve ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Mengen’de yaptığı konuşmada Aydın; “Gastronominin başkenti, aşçılar diyarı, doğası ve insan keyfiyeti ile bu coğrafyanın güzel, samimi ve dürüst insanlarıyla birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti olarak ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi güzel ilçemiz Mengen’imizde de bir çok çalışma gerçekleştirdik. Ankara-Zonguldak arası duble yol, Aşçılık ve Gastronomi Kampüsü, İlçe Emniyet Binası, Devlet Hastanesi, spor tesisleri, 1100 adet TOKİ konutu gibi bir çok hizmeti Mengen’imizde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Önümüzdeki süreçte bir Gençlik Merkezi, Uygulama Oteli, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Binası ve Huzur evi gibi pek çok icraatımızla Mengen’imize değer katmaya devam edeceğiz. Burada özellikle şunu belirtmekte yarar görüyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en önemli ilkesi ve hedefi tam bağımsız Türkiye idi. Biz de bu hedefi gerçekleştirmek için yalnızca bir tanesinin örneğini vereceğim; kendi doğalgazımızı çıkarıyor, milletimizin hizmetine sunuyoruz. Dün söz verdiğimiz gibi Mengen’imiz de doğalgaz kullanımına başlandı. Mengenli hemşehrilerimize hayırlı olsun ” dedi.

Bolu’ya döndükten sonra MHP İl Başkanı İlhan Durak’ın vefat eden annesi Şefika Durak için taziyeye giderek başsağlığı dileyen AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın günlük çalışmasını burada noktaladı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir