Arzu Aydın’dan Tanju Özcan’a Meclis’te “Rezil” Çıkışı

Bolu Belediye Meclisi’nin son oturumunda Başkan Özcan’ın Ak Partili bayan Meclis Üyesine karşı gayri ahlaki ithamları üzerine tepkiler dinmek bilmiyor. Duruma tepki gösteren Ak Parti Bolu Millet Vekili Avukat Arzu Aydın’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuya ilişkin yapmış olduğu açıklaması şöyle;

Bolu Belediye Başkanı malum şahsın Belediye Meclisinin son oturumunda ahlaksızlığının ilki olmayan ve görüyoruz ki sonu da olmayacak olan rezil hareketlerine bir kez daha şahit olduk.

Oylama için el kaldıran AK Partili Kadın Belediye Meclis üyemize yönelik “Bana niye el sallıyorsunuz ben evli barklı adamım” derken yüzüne yansıyan ima dolu ifadeyle kullandığı çirkin dili şiddetle reddederken, “Ben edebimi korudum” şeklindeki hadsiz savunmasına :

İmansızda vicdan olmaz çocuğum,

Kırk cesette bir can olmaz çocuğum,

Tay büyütüp at olur, ona sözüm yok…

diyor son mısrayı edebimizden söylemiyoruz.

Bu minvalde Bolu’muzu yönetmeye çalışırken gösterdikleri acziyet ve zavallılık ayan beyan ortadayken ülke yönetimine talip olanların hal-i pür melalinin takdirini aziz milletimize bırakıyoruz.

Zalim Bolu Beyine, Köroğlu’nun kadınları vakti geldiğinde gereken cevabı verecektir diyor, Gazi meclisimizi saygıyla selamlıyoruz.

https://www.facebook.com/akpartibolu/videos/554339236085628/

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir