Bakan Kirişçi’den Sürpriz Ziyaret

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve partileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ramazan bayramını Bolu’da geçiren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki Ak Parti Bolu İl Teşkilatı’nın bayramlaşma törenine katıldırlar.

Partililere Sürpriz Oldu

Ak Partinin her bayram olduğu gibi bayramın ikinci günü öğleden sonra saat iki de yapılan bayramlaşmasına çok sayıda partili ve vatandaş katılırken bayramlaşma saatinde Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile Bolu’lu Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’nin katılması vatandaşlar ve partililer için büyük sürpriz oldu.

Beraber çekildikleri hatıra fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner yaptığı açıklamada, “Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ve Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’nin katılımıyla AK Parti’ye gönül vermiş dava ve yol arkadaşımızla bayramlaştık. Nice bayramlarda buluşmak dileğiyle, tekraren Aziz Milletimizin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlarım” ifadelerini kullandı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir