Bakan Son Noktayı Koydu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Karaçayır Mahallesi’nde Bolu Valiliği ve Ahmet Ümit ile Bolu Belediyesi ve Tanju Özcan arasında krize neden olan Gazipaşa İlkokulu’nun yıkılarak yerine 32 derslik okul yapılacağını açıkladı.

Bolu Son Haber olarak geçtiğimiz aylarda gündeme getirdiğimiz Gazipaşa İlkokulu arazi ile ilgili Bolu’da İl Değerlendirme Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer gelişmeleri anlattı. CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada İtfaiye Müdürlüğü binasının yanında bulunan Gazipaşa İlkokulu’ndan çatırdama sesleri geldiğini ve incelemelerde bulunacaklarını dile getirmişti.

BAKAN SON NOKTAYI KOYDU

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Bolu’da Milli Eğitim yetkilileri ile İl Değerlendirme Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, Bolu Valiliği ve Ahmet Ümit ile Bolu Belediyesi ve Tanju Özcan arasında krize neden olan Karaçayır Mahallesi’ndeki Gazipaşa İlkokulu’nun binasının yıkılacağını söyledi. Yıkımın ardından yeniden inşaata başlanılacağını ve yerine 32 derslik bir okul yapacağını söyleyen Özer, okul ile ilgili tartışmalara da son noktayı koydu. Bolu Belediye Başkanlığı’nın ise Gazipaşa İlkokulu’nun arazisinin Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği öğrenildi.

Loading

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir