Başkan Müfettiş Raporu İle İlgili Soruları Cevapladı

Bolu belediye başkanı CHP’li Tanju Özcan belediyenin düzenlediği şeffaf masa isimli programda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Özcan bir soru üzerine müfettişin kendisine “10 konu hakkında soru sorduğunu” belirtirken “Ekrem İmamoğlu’ndan kiralanan otobüsler için yaklaşık 180 bin TL” ve şehre yeni bir vizyon kazandırmak için çıktıkları yolda Tabaklar Mahallesi “Börekçiler sokakta yapılan hatalı işlemler için ise 17 bin TL zimmet çıktığını” toplamda yaklaşık 200 bin TL zimmet çıktığını belirti.

Başkan Özcan her ne kadar yaklaşık 200 bin TL zimmet çıktığını söylese de kaçak maden ocağı, hurdalar gibi konular hakkında soruşturma netleştiğin de ise rakamın çok fazla olabileceği belirtiliyor.

Bolu Son Haber Ortaya Çıkartmıştı!

Başkan konuşmasında Börekçiler sokak ile ilgili hatalı işlemi ben kendim kamuoyuna duyurdum burada hatalı bir işlem olduğunu dese de Bolu Son Haber ‘Başkan Özcan Diyet Mi Ödüyor? Komplo Mu Var?‘ başlıklı haberi ile kamuoyunda duyurmuş ve belediye başkanı Özcan belediye meclisinde konuya ilişkin açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bolulu vatandaşlara ücretsiz verdiği gibi lanse edilen hurda otobüsler hakkında yapılan masrafları ve elde edilen gelirin Bolu belediyesine değil otobüs firmalarına aktarıldığını haber sitemiz ‘Ekrem İmamoğlu’ndan Tanju Özcan’a Otobüs Kazığı‘ başlıklı haber ile Bolu Son Haber ilk haber yapmış ve yine başkan Özcan belediye meclisinde açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

1 Yorum

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Ceren
Ceren
Ziyaretçi
14 Mayıs 2021 10:12 10:12

{“blocks”:[{“key”:”efacr”,”text”:”Yazılarınızı okuyamıyorum reklamları kenarında köşesinde tutma şansınız yok mu açıldı mı reklam kapanmıyor yada bir köşeden kapatabilelim “,”type”:”unstyled”,”depth”:0,”inlineStyleRanges”:[],”entityRanges”:[],”data”:[]}],”entityMap”:{}}

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir