Başkanlar Değişti, Haber Başlıkları Aynı.​

Başkanlar Değişti, Haber Başlıkları Aynı.

Yukarıdaki iki video haberinde de Bolu belediyesinin asfalt yol yerine beton yol denemesi ve ar-ge çalışmaları yaptığı belirtiliyor. Ancak soldaki haber yaklaşık 2 yıl önce Ak partili Alaaddin Yılmaz döneminde yapılırken, sağdaki diğer haber ise 25.10.2019 tarihli CHP’li belediye başkanı Tanju Özcan zamanında yapılan bir habere ait.

Bolu belediyesinin ilk beton yol denemesi yaptığı tarih olan 05.07.2018 tarihinde doğan bir çocuk şu günlerde kumda oynamaya başlarken, Bolu belediyesi elindeki tüm gelişmiş imkanlar, mühendis gücü ve ekonomik gücü olmasına rağmen beton yolun nasıl yapılacağını öğrenemedi.

31 Mart yerel seçimlerinde yeni bir ses yeni bir nefes yenilenen bir belediye vaad eden Tanju Özcan’a Bolu halkı büyük bir güven ve beklenti ile oy vermiş ve Tanju Özcan  seçimi ezici bir üstünlük ile kazanmıştı.

Ancak gel zaman git zaman seçimin ardından yedi ay geçmesine rağmen Bolu belediye başkanlığını kazanan Tanju Özcan’ın vatandaşın beklentilerini karşılayacak alt ve üst yapı ekiplerini kuramaması halkta tepki ile karşılanıyor.

Eski başkan Alaaddin Yılmaz döneminde sırf Seben’li veya şu kişinin akrabası diye işe alınan tecrübesiz insanlar hala belediye de özellikle Fen işleri müdürlüğünde yine değirmenlerini döndürmeye devam ediyorlar. Durum böyle olunca gazete manşetleri belediye başkanları değişse de aynı kalıyor. Sokaktaki vatandaş ise duruma “sadece başkanın kapısındaki isim değişti belediyede başka değişen bir şey yok” diyerek tepki gösteriyorlar.  

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir