BELEDİYE İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ HAKKINDA YENİ İDDİALAR

Bolu Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Songül Akman’ın Bolu Belediyesi’nde usulsüz olarak müdürlük görevine atandığına dair “TOZLU RAFLARDAN ÇIKAN EMSALSİZ TORPİL” başlıklı haberimiz bilindiği üzere çok ses getirmişti. Songül Akman haber sitemize veya konuya ilişkin kamuoyuna açıklama yapmak yerine haberin ve delillerin ortadan kaldırılması amacı ile Sulh Ceza Mahkemesi’nden yayın yasağı kararı aldırtmış ve Cumhuriyet Savcılığına’da kişisel verilerinin izinsiz ele geçirilip paylaşıldığına dair şikayetçi olmuştu. Bolu 2. Sulh Ceza Mahkemesi yayın yasağı kararını kaldırırken Cumhuriyet Başsavcılığı da “kovuşturmaya yer olmadığına” dair karar vermiş ayrıca Songül Akman’ın atanmasına ilişkin soruşturma başlatılmıştı.

Belediye kaynaklarından edinilen bilgiye göre yapılan müfettiş soruşturması sonrasında Songül Akman’ın haksız olarak müdürlük kadrosunda bulunduğu ve bu nedenle de Müdürlük kadrosuna son verildiği iddia ediliyor.

Akman’dan Yeni Ayak Oyunları Mı?

Öte yandan bir çok siyasi ve elit kişinin yakınının belediyede işe alınmasını sağlayan ve müdürlük kadrosu alınan Songül Akman’ın edindiği çevre ile Rasim Özdemir’den boşalacak olan Başkan Yardımcılığı koltuğuna geçmek için yoğun çaba harcadığı ifade ediliyor.

Akmancılar Üç’e Bölündü

Öte yandan Bolu Belediyesi’nde Songül Akman ile derin sevgi bağı kuran insanların düşünceleri şöyle;

a) Gözüm görmesin gitsin ne olacaksa olsun diyenler,

b) Cezasını ve aldığı paraları ödesinde bir an önce gitsin diyenler,

c) Songül Akman çok işimizi gördü kalsın diyenler. Olmak üzere üç gruba ayrıldıkları iddia ediliyor.

Bolu Belediyesi İK Müdürü Songül Akman hakkında bilgi edindikçe siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir