Belediyespor’dan Bir Yıldır Maaşlarını Alamıyorlar

0

Bolu Belediyespor’un (BOBES) değişik branşlardan yaklaşık sekiz sporcu ile yine değişik branşlardan bazı antrenörlerin maaşlarını tam bir yıldır ödemediği iddia ediliyor.

Kulüp Başkanı Avukat Sinan Barut’un kişisel çabaları ile ilerleyen BOBES özellikle TVF Kadınlar 1. Ligde başarıları ile adından sık sık söz ettirirken oyuncu aileleri ve antrenörler ise “bir yıldır maaşlarını alamadıklarını, Belediye Başkanı Tanju Özcan dahil kimsenin kendilerine yardımcı olmadığını, sekiz sporcu ile antrenörlerin yaklaşık alacaklarının ise 40 bin TL olduğunu” ifade ediyorlar.

- Relam -
Mutlu Yıllar

Maaşlarını neden alamadıkları konusunda bir fikirlerinin olmadığını söyleyen sporcular bir an önce alacaklarını almak ve BOBES’e daha faydalı olmak istediklerini belirtiyorlar.

Tanju Özcan “Para Sıkıntısı Yok” Demişti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı basın açıklamalarında “Bolu Belediyesi ve bağlılarında hiç bir parasal problem olmadığından sık sık bahsederken ve Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın desteği ile ilerleyen BOBES’in de hiç bir maddi sıkıntısı olmaması gerekirken, hatta birkaç aya kadar Gölcük Milli Parkının dahi giriş ücretleri vs. gibi bir çok geliri varken neden sporcuların ücretlerini ödemedikleri merak konusu oldu.