Bolu Belediye Meclisi Hizmet Üretme Makamıdır

Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak Bolu Belediye Meclisinde Nikah ücretleri ve yabancılara yapılan döviz bazlı su zammına tepki gösterdi. Kazım Konak’ın basın açıklaması şöyle;

Kıymetli Bolu Halkı, Değerli Basın Mensupları ve Sayın Arkadaşlar hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Hepiniz Hoşgeldiniz.
Üzülerek belirtmek isterim ki; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, göreve geldiği Mart 2019 tarihinden bu yana Bolu Belediye Meclisi’ni kişisel şovlarına, gündeme gelme çabalarına ve faşist uygulamalarına alet ediyor.
Cumhuriyetin temellerini atan ve aynı zamanda Özcan’ın mensubu olduğu partisinin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk , milli mucadeyeli verirken sayın belediye başkanının ayrıştırmaya çalıştığı insanlarla omuz omuza bir mucadele vermiştir . Çanakkale’deki şehitlikte yatanların kimlikleri bunu ispat etmeye yeterlidir .
Yarın bu ayrıştırma politikasının hesabını gerek hukuk gerekse de halkımızın vicdanlarında açtığı yaralar anlamında vermek durumunda kalacaktir .
Adeta cennetten bir köşe olan Bolumuz; gün geçmiyor ki insanlık dışı, ırkçı ve hukuk dışı uygulamaların yaşandığı bir kent olarak ülke gündemine gelmesin. Bunun son örneğini de dün yapılan Bolu Belediye Meclis Toplantısı’nda şahit olduk. Tanju Özcan, yine Bolu’muzun ve halkımızın yüzünü kızarttı.
Ben uzun süre Bolu Belediye Meclis üyeliği görevinde bulundum. Bizim dönemimizde Bolu Belediye Meclisi; Bolu’ya hizmet üretmek, kente fayda sağlamak, yatırımların önünü açmak, proje üretmek ve uygulamak, halkımızın daha rahat ve huzurlu yaşamasını sağlamak kısacası Bolu’ya değer katmak için çalışıyordu. Ama şuan Tanju Özcan ile birlikte gelinen noktada; hizmetten, projelerden, yatırımlardan başka ne varsa Bolu Belediye Meclisi’nde konuşuluyor. Bir gün ulusal meseleler, bir gün uluslararası konular bir gün Bolu ile hiç ilgisi olmayan olaylar, kişisel şovlar, belaltı muhabbetler, ciddiyetsiz tavırlar Bolu Belediye Meclisi’nde gündem oluyor.
Buradan hatırlatmak isterim ki Bolu Belediye Başkanlığı ve Bolu Belediye Meclisi hizmet üretme makamıdır. Bolu halkı sizden hizmet beklemektedir. Bolu’nun 5 yılını heba ediyorsunuz. Bolu’nun onca sorunu varken gereksiz konularla gündemi meşgul etmeyin. Bolu halkının yüzünü daha fazla kızartmayın. Köroğlu’yla, İzzet Baysal’ıyla, Akşemseddin’iyle, Abant’ıyla, Gölcük’üyle, Yedigölleri’yle, Mengen Aşçıları’yla tanınan Bolu’nun ismini kirletmeyin.
Sonuç olarak, Tanju Özcan’ı, Bolu’nun problemlerine yoğunlaşmaya, ciddiyete, insanlığa ve makamın ağırlığını korumaya davet ediyorum.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir