Boluspor Zorlu Deplasmanda 3 Puanı Aldı

Boluspor, Spor Toto 1.ligin 33.haftasının kapanış maçında Eyüpspor’a konuk oldu. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Eyüpspor’u 2-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Gökhan Karadeniz ve Berk Yıldız attı.

Boluspor teknik direktörü Osman Nuri Işılar, Eyüpspor karşısına; Selmani, Abdurrahim, Fethi, Tugay, Bregu, Gökhan, Roshi, Zahit, Emin, Abdurrahman, Balaj on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Rybka, Kaan, Eray, Hakan, Arda Şengül, Kasongo, Erdem, Arda Köksal, Bülent, Berk yer aldı.

Eyüpspor ise Boluspor karşısına, Çağlar, Yalçın, Umut, Mehmet, Caner Hüseyin, Enes, Thill, Buatu, Pa Dibba, Bekir, Popov on biri ile çıktı.

BALAJ ZORU BAŞARDI

Karşılaşmaya Eyüpspor’un vuruşu ile başlandı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. Her iki takımda karşılaşmaya kontrollü başladı. Boluspor maçın 20.dakikasında gole çok yaklaştı. Roshi seri çalımlarla ceza sahasına girip bekletmeden ortayı yaptı. Balaj’ın vuruşu kaleci den döndü, pozisyonun devamında Bregu’nun şutunda savunma oyuncuları topu kornere gönderdi. Boluspor bu dakikada mutlak bir pozisyondan faydalanamadı.

GÖKHAN KALEYİ YOKLADI

Boluspor maçın 26.dakikasında bir kez daha gole yaklaştı. Abdurrahman seri hareketlerle caza yayı üzerinde topu getirdi, topla buluşan Gökhan’ın şutunu kaleci güçlükle kornere tokatladı. İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

GÖKHAN’DAN HARİKA GOL

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor ikinci yarıya ilk yarı mücadele ettiği on birle başladı. Karşılaşmanın 60 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor maçın 64.dakikasında Eüypspor karşısında 1-0 öne geçti. Gökhan Karadeniz, ceza sahası dışından çok sert vurdu, top köşeden ağlarla buluştu. Bu golle Boluspor, Eyüpspor karşısında öne geçti. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Roshi oyundan çıktı, Berk oyuna girdi. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini maçın 80.dakikada yaptı. Tugay oyundan çıktı, Eray oyuna girdi.

BERK’TEN MÜTHİŞ GOL

Boluspor maçın 90.dakikasında iki oyuncu değişikliği daha yaptı. Hakan ve Erdem oyuna girdi, Gökhan ve Zahit oyundan çıktı. Mücadelenin sonuna 8 dakika ilave edildi. Boluspor maçın 90+4.dakikasında Eyüpspor karşısında farkı ikiye çıkardı. Ani gelişen Boluspor atağında Bregu’nun uzun pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Berk, düzgün bir vuruşla toğu filelere gönderdi. Boluspor bu golle skoru 2-0’a getirdi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Eyüspor’u 2-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar 6 maçın ardından galibiyetle tanışıp puanını 38’e çıkarıp düşme hattının üzerine çıktı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir