Burak Balaban “Saçma Sapan Yönetim Anlayışı….”

Bolu Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Burak Balaban, Çakmaklar Mahallesi’nde bulunan mezarlığın ortasından geçirilmesi planlanan araç yolu için çalışmalara engel olan vatandaşlara destek oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Balaban, olay yerine giden ve ekiplere engel olmaya çalışan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a teşekkür etti.

“BU YOLUN MEZARLIKTAN GEÇECEĞİNİ BİLMİYOR MUYDUNUZ?”

Balaban’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma bir takipçisi tarafından, “Burak Bey merhabalar öncelikle konu hakkında çok samimi bir soru soracağım. Sizden de aynı samimiyetle cevap vermenizi rica ediyorum. Yerel basında çıkan haberlerde Sayın Tanju Özcan bu yol projesinin, Alaaddin Yılmaz döneminde yapıldığını söylemektedir. Bu söylendiği gibi Alaaddin Yılmaz döneminin projesi ise, sizde o zaman bu yolun mezarlıktan geçeceğini bilmiyor muydunuz? Ya da biliyordunuzsa; o zaman neden karşı çıkmadınız? Ayrıca şunu belirtmek isterim; Bende şahsen manevi değerlerimize sahip çıkılmalı diyor ve ekliyorum mezarlıktan yol yapılmasına karşıyım” sorusu geldi.

BURAK BALABAN “SAÇMA SAPAN YÖNETİM ANLAYIŞI….”

Takipçisinden gelen soruya cevap veren Balaban ise, “Her aldığımız kararı uygulasalar şu an Bolu’nun ne alkollü mekanlar sorunu olur ne su faturası su saati problemi olur ne de saçma sapan bir yönetim anlayışı ile Bolu yönetilirdi. 3 yılın sonunda söz verilen hiç bir büyük proje tamamlanmamış, aksine Bolu büyük bir zaman ve para kaybı ile karşı karşıyadır. Alınan karar bizim zamanımızda alınmış olsa dahi, Çakmaklar sakinlerinin ve vatandaşlarının isteği üzerine oraya dokunulmamış ve yol açılmamıştır. Bahse konu alan mezarlıktır. Hassastır ve Ak parti döneminde hassas bir şekilde davranılmıştır. Açılmamış yola Gazinin adını vermekle, Atatürk bulvarına rakı sofrası kurdurmakla, Kuvayı milliye caddesinde dansöz oynatmakla bu şehir yönetilemez” ifadelerini kullandı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir