“Çapsız malum şahıs dahi sosyal medyadan sana ayar veriyor!”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cumhurbaşkanlığı adaylığı üzerinden meydan okumasına tepki göstererek, “Ey Kılıçdaroğlu, hiç mi cesaretin yok ses ver ses. Çapsız malum şahıs dahi sosyal medyadan sana ayar veriyor” dedi.

       Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım büyük yankı buldu. AK Parti Bolu Milletvekili Özcan’ın paylaşımı üzerinden hem başkan Özcan’a hem de CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

         Aydın, Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklenerek, “Ey Kılıçdaroğlu, hiç mi cesaretin yok ses ver ses. Sen nasıl genel başkansın ki tüm belediye başkanların aday olmaya niyetli. Bu nasıl bir parti yönetme ki buradaki çapsız malum şahıs dahi sosyal medyadan sana ayar veriyor. Gerçi onlarda belediye başkanlığını yapamadıklarını anladılar defterleri dürülsün diye kaçacak yer arıyorlar. Az cesaret diyeceğiz ama cesaret ve liyakat belediye başkanlarına bile sahip çıkamayanlarda ne arar? Bir de utanmadan ülke yönetimine talip oluyorsun. Kendi örgütünün üyelerine söz geçiremeyen, milletini nasıl yönetir, bu ülkeyi dış politikada nasıl temsil eder, nasıl duruş sergiler? Bu millet ehil olanla dirayetsiz olanı gördü ve görmeye devam edecektir” İfadelerini kullandı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir