CHP’li Özcan Kararlı

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde Çakmaklar Mahallesinde bulunan mezarlıkta yaşanan yol problemi hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamasında Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan’a ve mezarlığa gelen AK Parti Milletvekili Arzu Aydın’a yüklenen Özcan, “Çakmaklar Mahallesi halkına da söylüyorum. O yol açılacak” ifadelerini kullandı.

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi Mayıs ayı Birinci Oturumunda geçtiğimiz günlerde Çakmaklar Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta yaşanan ve Bolu’nun gündemine düşen yol açma problemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında yolun açılacağını belirten Başkan Özcan, Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan’a ve mezarlığa gelen AK Parti Milletvekili Arzu Aydın’a sert bir şekilde yüklendi. Mezarlığa açılacak olan yol üzerinden kimsenin şov yapmasına izin vermeyeceğini beliren Başkan Özcan, “O bölgedeki apartman sakinleri ile konuştunuz mu? Geceleri orada fuhuş yapılıyor. Geceleri orada alkoliklerin cirit attığını kimse bilmiyor. İnsanlar çocuklarını balkonlara çıkartamıyor. Çakmaklar Mahallesi halkına da söylüyorum. O yol açılacak” ifadelerine yer verdi.

“YOLUN ÜZERİNDE BİR TANE BİLE MEZAR YOK”

Çakmaklar Mahallesi mezarlığına açılmak istenen yolun 2016 yılında imara işlendiğini belirten Başkan Özcan, “Bizim oradan açmaya çalıştığımız yolun üzerinde bir tane bile mezar yok. Şurada şu mezar var diyen de yok. Bizim defin kayıtlarımıza bakıldı bura ile ilgili böyle bir şeyde yok. Ne zaman bu yol imara işlenmiş? Ben tarihini söyleyeyim. 17.07.2016. Burada kimlerin oyları var? Burada şimdi milletvekili olan Arzu Aydın’ın evet oyu var. CHP’lilerin de hayır oyu var” dedi.

“MUHTAR HİÇ HABERİ YOKMUŞ GİBİ KULAĞININ ARKASINA YATIYOR”

Açıklamasında Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan’a yüklenen ve Candan’ın ilk günden itibaren her şeyden haberi olduğunu belirten Başkan Özcan, “İki şeye çok sinirlendim o günkü olayda birincisi Muhtar hiç haberi yokmuş gibi kulağının arkasına yatıyor. Muhtarın ilk günden itibaren o yolun oraya konulduğundan haberi var. Sonrada diyor ki, ‘Yol konuldu ama açılmayacak diye bize söz verdiler’ Açılmayacak bir yolu niye koysunlar? ‘Haberim yoktu’ diyor. Yayına katıldım o kadar sinirlendim. Adam benle bir hafta önce konuştu. Daha öncesinde Feridun Bey bu yolu açacaktı gecen sene ben iş programı yoğunluğundan bıraktı zannettim meğer gerginlik çıkmasın diye geri adım atmış. Ama bu sene bu yolu açacağımızı söyledik. Gülden hanımla da benimle de konuştu muhtar. Yalan söylemeye gerek var mı?” İfadelerini kullandı.

“O YOL AÇILACAK”

Muhtar Candan’ın ardından mezarlığa gelen AK Parti Milletvekili Arzu Aydın’a sert bir şekilde yüklenen Başkan Özcan, “İkinci kızdığım şey bu yolun kararında imzası olan milletvekili malum olmuş gibi gidiyor oraya şov yapmaya. Dese ki en azından ‘Biz o kararı almışız benimde imzam var ama yanlışmış. Pişman oldum açılmasın’ dese anlarım. ‘Her aldığımız kararı uygulamak zorunda mısınız’ diyor. Kabile mi yönetiyoruz? Devlet yönetiyoruz burada. Bu nasıl bir şey. Orada şov falan yaptırtmam o yol açılacak. Çakmaklar Mahallesi halkına da söylüyorum. O yol açılacak. O yol 14,5 metre olarak planlamış ama 8 veya 10 metreye düşüreceğiz o yolu açacağız.” İfadelerine yer verdi.

“GECELERİ ORADA FUHUŞ YAPILIYOR”

Çakmaklar Mahallesinde mezarlığa yakın oturan apartman sakinlerinin rahatsız olduğunu belirten Başkan Özcan açıklamasında son olarak, “O bölgedeki apartman sakinleri ile konuştunuz mu? Geceleri orada fuhuş yapılıyor. Geceleri orada alkoliklerin cirit attığını kimse bilmiyor. İnsanlar çocuklarını balkonlara çıkartamıyor. O yolunun devamlılığını olduğunu bilmiyor mu kimse? Zaten kendiniz koymuşsunuz insan imzasın olduğu kara gidip protesto eder mi? Pişmanlık yok yüzü kızarmadan oraya kadar gidiyor” dedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir