CHP’li Tanju Özcan’la İlgili Bomba İddia!

Tanju Özcan O Partiye Mi Geçiyor. CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın O Partiye Geçeceği İddia Ediliyor. İşte Detaylar...

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la ilgili bomba bir iddiayı ortaya attı. Yarkadaş, Korkusuz gazetesindeki yazısında, faşist çıkışlarıyla bilinen Özcan’ın, bir başka faşist Ümit Özdağ’ın genel başkanlığını yaptığı Zafer Partisi’ne katılabileceğini ileri sürdü.

İşte o dikkat çekici yazının ilgili bölümü:

“Zafer Partisi, göçmen ve sığınmacılar üzerinden yaptığı çıkışı, ‘ekonomi alanında sunacağı parti programıyla güçlendirmeyi düşünüyor. Partilerine yönelik dile getirilen “Göçmen karşıtlığı dışında bir politikaları yok” söylemini boşa çıkarmak isteyen kurmaylar, kendi deyimleriyle ‘esaslı bir program’ üzerinde çalışıyor.

Genel Başkan Ümit Özdağ’ın önümüzdeki günlerde bu programı açıklayacağı ve farklı kesimlere ulaşmaya çalışacağı belirtiliyor. Zafer Partisi bu arada yeni kadroları bünyesine katma çalışması yürütüyor. Öncelikli olarak istedikleri ilk siyasetçi ise CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan… Özcan’ın söylemleri ile tam uyum içinde olduklarını söyleyen Zafer Partililer, CHP’li Özcan’ın da kendilerine sıcak yaklaştığını ve partilerinin saflarına katılmasını beklediklerini söylüyorlar.

Bu tür söylemler dile getiriliyorsa, belli ki bazı temaslar da olmuştur… Bu temasların nereye evrileceğini hep birlikte göreceğiz…”

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir