Cihan Başaran 2023’de Ben’de Varım Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Cihan Başaran 2023 yılında yapılacak olan Genel Seçimler’de Millet Vekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Millet Vekili Aday Adayı olabilmek amacı ile önceki gün partisinden istifa eden Cihan Başaran’ın istifası kabul edildi. Millet Vekili Aday Adayı Cihan Başaran şu açıklamalarda bulundu;

“2023 yılı Milletvekili Seçimlerinde Bolu’nun güçlü sesi, çalışkan evladı, vatandaşımın Meclisteki kardeşi ve Milletvekili olabilmek niyetiyle İl Başkanlığı görevimden kendi isteğimle ayrıldım.

_ Bu güne kadar yönetim kurullarında benimle birlikte görev almış İl yönetim kurulu üyesi, İlçe başkan ve yöneticisi arkadaşlarıma, kadın kolları teşkilatı başkan ve yöneticisi kardeşlerime, Belediye Başkanı, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi kardeşlerime, partimizin emektar büyükleri ve her yaştaki dava arkadaşlarıma, Ülkü Ocakları başkan ve yöneticisi, Türkiye Kamu Sen başkan ve yöneticisi, Türkav başkan ve yöneticisi arkadaşlarıma, ailemin, akrabalarımın, arkadaşlarımın, sevenlerimin her birine, Bolu’nun evladı Cihan Başaran’ı maddi manevi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Bolu’nun güzel gönüllü insanlarına, sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.

Dünyalar kadar sevgi saygı ve selamlarımla. “ifadelerinde bulundu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir