Danıştay’daki Dosya Karar Aşamasına Gelince Provakatif Hareketlere Başladı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında ‘Mülteciler’ için yaptığı faiş fiyat artışları ile bazı ihalelerde yolsuzluk yapıldığına dair İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişlerinin incelemeleri ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı soruşturma izni verilmiş ve Tanju Özcan, CHP’li meclis üyeleri ile Belediye çalışanları Bakan’ın soruşturma izni vermesini Danıştay’a itiraz ederek temyiz etmişlerdi.

Dosyası karar aşamasında olan ve hakkında verilecek kararı bekleyen Tanju Özcan, provakatif hareketlere başladı. Hükümet ile vatandaşları karşı karşıya getiren Tanju Özcan, iki mahallenin ortak olarak kullandığı Çakmaklar Mahallesi’ndeki Mezarlığın ortasında yol geçirmek için çalışmalara başladı.

Belediye ekiplerinin çalışmalarına Çakmaklar Mahallesi sakinleri engel oldu. Mahalleli Belediye ekiplerinin kepçe ve kamyonlarının önüne yattı. Mahalle sakinleri yetkililerden açıklama bekliyor. Olay yerine çok sayıda zabıta ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar ile devlet karşı karşıya geldi.

Belediye ekiplerinin çalışmalarının ardından mezarlıktaki kemikler dört bir yana saçıldı. Öte yandan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ise provakatif hareketleri devam ediyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir