Erginer Taraftarı Suçladı

Boluspor’un yollarını ayırdığı Teknik Direktör Reha Kemal Erginer, maç esnasında tribünden edilen küfürlerin ardından basın toplantısında konuştu. Erginer, “Biz buraya küfür yemeye gelmedik yani” dedi.

Boluspor kendi evinde Erzurumspor’a 2-0 mağlup oldu. Maç esnasında tribünler Yönetime ve Teknik Direktör Reha Kemal Erginer aleyhine tezahüratta bulundu. Maç esnasında sinkaflı sözler ve ağır küfürler eden taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor’un yollarını ayırdığı Reha Kemal Erginer, “Protesto en doğal hak. Taraftarı bana ‘İstifa’ diye bağırdığı için eleştiremem. Eleştireceğim nokta tabii ki var. O da maç oynanırken bu protestolara başlamaları. Biz burada 24 saat mesai harcıyoruz. İki ay oluyor çoluğumuzu, çocuğumuzu görmüyoruz. Biz buraya küfür yemeye gelmedik yani. Protesto taraftarın en doğal hakkı. Protestoda eder, istifa diye de bağırır, her türlü… Ancak bunun şekli, protestonun da bir adabı var. Acaba o toplu halde küfür edenlere, futbolcuya, bana, yönetime…. Soruyorum, dışarıda herhangi biri kendilerine küfür ettiğinde tepkileri ne olur? Burada sürü psikolojisi ile bunları çok normal sanıyorlar. Bizim kültürümüzde yok böyle şeyler. Toplu halde küfür etmek nedir? Memnun olmadığınız şeyleri sonuna kadar haykırabilirsiniz ama her şeyin bir adabı, usulü var. Biz burada utanılacak bir şey yapmıyoruz. Onları Allah’a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

Loading

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir