Fatih Metin’in Siyasi Hayatı Bitti mi?

Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanı Yardımcılığı ve Yüksek Komiserler Kurulu Üyeliği görevlerinden sürpriz bir şekilde alınan Fatih Metin’in kulislerde siyasi hayatının bittiği konuşulmaya başlandı. Metin’in, AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nı ziyaret etmemesi ve AK Parti Milletvekilleri ile görüşme gerçekleştirmemesi, Metin’in yaptığı ziyaretlerde ise partiden kimsenin yanında olmaması dikkatlerden kaçmıyor.

Yerel Seçimlerde Bolu Belediye Başkan adayı olan ve CHP’li Tanju Özcan’a kaybeden AK Partili Fatih Metin, seçimlerin ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine getirilmişti. Yüksek Komiserler Kurulu Üyeliği de bulunan Metin, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde her iki görevinden de alınmıştı. Bolu’ya dönerek Bolu Valiliği ve Ticaret ve Sanayi Odası gibi kurumları ziyaret eden Fatih Metin, AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nı ziyaret etmemişti. AK Parti Milletvekilleri ile de herhangi bir görüntü vermeyen Metin’in ziyaretlerinde partiden kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmıyor.

SİYASİ HAYATI BİTTİ Mİ?

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ansızın görevlerinden alınmasının ardından Bolu’da AK Partili isimler ile bir araya gelmeyen Fatih Metin’in AK Parti’den iyice uzaklaştığı yorumlarının yapılmasına neden oluyor. Hal böyle olunca AK Partili isimler ile görüşme gerçekleştirmeyen Fatih Metin için, kulislerde ‘Siyasi Hayatı Bitti’ gibi söylemlerin yayılmasına neden oluyor.

KAYBEDENLER KULÜBÜNÜN YENİ ÜYESİ

Fatih Metin, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği ve AK Parti İl Başkanlığı görevi yaptıktan sonra 23. Dönem AK Parti Milletvekili olarak seçilmişti. 2011 yılında girdiği seçimlerde Milletvekili olarak seçilemeyen ve Gümrük Ticaret Bakan Yardımcısı olarak atanan Metin, ardından 2015 yılında yapılan Yerel Seçimlerde tekrar AK Parti 3. Sıra Milletvekili adayı olarak boy gösterdi. Yine seçilemeyen ve Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan Metin, 2019 yılında Bolu Belediye Başkanlığı seçimlerine adaylığını koyan Tanju Özcan karşısında büyük bir farkla seçimi kaybetmişti. Seçimlerin ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı ve Yüksek Komiserler Kurulu Üyeliği görevlerine gelen Metin, geçtiğimiz günlerde bu görevlerden de alınarak Kaybedenler Kulübünün yeni üyesi oldu.

1 Yorum

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Zerrin
Zerrin
Ziyaretçi
5 Mayıs 2022 2:36 02:36

Her siyasinin bir sonu oldu gibi onun da olur

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir