Fen İşleri Müdürü Adnan Demirel Görevden Alındı

Yirmi gün önce Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Adnan Demirel’in Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ile anlaşamadığını ve Tanju Özcan’a “ya ben ya Gülden” restini çekmesi üzerine de Tanju Özcan’ın kendisine “o zaman kendine yeni bir yer bul” dediğini ve de Adnan Demirel’in izne ayrılarak Özel İdareye geçmek için lobi faaliyetleri yürüttüğünü siz değerli okurlarımız ile paylaşmıştık.

Edinilen bilgiye göre Belediye Başkanı Tanju Özcan Adnan Demirel’in görevden alınmasına dair yazıyı onaylayarak Fen İşleri Müdürlüğü görevine son verdi.

Adnan Demirel’in bundan sonra içme suyu arıtma tesisinde görevine devam edeceği, yeni müdür atanıncaya kadar yerine Gülden Özaydın’ın vekalet edeceği belirtiliyor.

7 Aralık Tarihli Yazımız

Bolu Belediyesinde Mansur Şen’in istifasından sonra sular durulmuyor. Taşlar bir türlü yerine oturmuyor. Seçim öncesi hesaplar seçim sonrasına uymuyor desek yerinde olur.

Bolu Belediyesinde 16 Aralık 2020’de İmar Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Mansur Şen, 22 Mayıs 2021’de Fen İşleri, Destek Hizmetler ve Park Bahçelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz, 1 Haziran 2021’de Destek Hizmetler Müdür Serkan Atalay, 11 Ağustos 2021’de CHP’li Meclis Üyesi Begüm Tunçel’in istifalarından sonra dün Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı İsa Özcan istifa etmişlerdi.

Yeni Bir İstifa Haberi Daha Yolda

Feridun Yılmaz’ın Fen İşleri, Destek Hizmetler ve Park Bahçeler Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcılığından istifa etmesinin ardında Başkan Tanju Özcan bu müdürlüklerin kendisine bağlı olarak kalacağını ve bir yardımcı seçmeyeceğini meclis toplantısında açıklamıştı.

Edinilen bilgiye göre Başkan Tanju Özcan Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüklerini Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın’a bağladı. Bu gelişme Bolu Belediyesinin web sitesinden de yayınlandı.

Fen İşleri Müdürü Adnan Demirel ise geçmişte Gülden Özaydın ile sorunlar yaşadığı bu nedele Gülden Özaydın’ın altında çalışmak istemediği bu nedenle de izne ayrıldığı, izin dönüşü ise tekrar Gülden Özaydın ile çalışmak istemediğini belirtmesi üzerine Adnan Demirel’e “o zaman git kendine bir yer bul” denildiği bu nedenle de Adnan Demirel’in tekrar izne ayrıldığı belirtiliyor.

Adnan Demirel’in önümüzdeki günlerde istifa etmesi ve yerine Osman Aslan’ın getirileceği iddia ediliyor.

Adnan Demirel’in izinli olduğu dönemde İl Özel İdaresine geçmek için lobi faliyetleri yürüttüğü iddia ediliyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir