FETO/PDY İtirafçısından Basın’a Tehdit

Bolu’nun Sesi gazetesinde 6 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan ‘Etkin pişmanlık pek de fayda etmedi 6,5 yıl ceza‘ başlıklı haberi facebook sayfasında paylaşan gazeteci Kamuran Alagözoğlu’na 15 Temmuz darbe girişiminde bulunan eli kanlı terör örgütü FETO/PDY Bolu çatı davasında ceza alan Abdullah Onur tarafından tehdit ve hakaretlerde bulunulduğu ortaya çıktı.

Basın mensubu üyesi Kamuran Alagözoğlu’na yapılan tehdit ve hakaretleri Bolu son Haber ailesi olarak şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Bolunun Sesi Gazetesi’nde olaya ilişkin yer alan haber şöyle;

Abdullah Onur hakkında suç duyurusunda bulunduk!

          Gazetemiz Sahibi Kamuran Alagözoğlu, Facebook hesabında paylaştığı bir haberin altına küfür ve tehdit içerikli mesajlar yazan Abdullah Onur ve bu mesajları destekleyen Murat Mısırlıoğlu hakkında tehdit ve hakaretten suç duyurusunda bulundu.

         Bugün Adliyeye giderek Abdullah Onur ve Murat Mısırlıoğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Gazetemiz Sahibi Kamuran Alagözoğlu, “FETÖ/PDY davası sanıklarından Abdullah Onur ve İsmail Fırat’ın aldıkları 6,5’ar yıl cezaları Yargıtay 16’ıncı Ceza Dairesi’nde tam onama aşamasında iken hatırlanacağı gibi ‘biz itirafçı olacağız’ diye dilekçe vermişlerdi. Diğer ceza alanların hepsi ceza evine girerken, itirafçı olan bu iki kişi için Bolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılmış ve 5 Ocak’ta karar verilmişti.

         Bolu’daki gazetelerin(!) hiçbiri nedense bu haberi yapmadı!

         Bolu’da hiçbir gazetenin(!) haber yapmadığı bu haberi, kamuyu bilgilendirmek adına BolununSesi Gazetesi olarak biz yaptık. Hatırlanacağı gibi Abdullah Onur’un cezası 3 yıl 9 aya, İsmail Fırat’ın ki de 4,5 yıla düşürüldü.

         Haber paylaşımına; küfür tehdit hakaret!

         Söz konusu haber yayına girdikten sonra Facebook hesabımda paylaştım. Bir süre haberin altına Abdullah Onur ve Murat Mısırlıoğlu’nun facebook hesapları üzerinden küfür, hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gelmeye başladı. Bunlar suçlu duruma düşmesin ve ceza almasınlar diye iki kez üst üste sineye çekip yazdıkları mesajları sildim. Benim kendilerini uyarı mahiyetindeki silme eylemime ve kendilerini muhatap almak istememe rağmen, üçüncü kez yine aynı doğrultuda küfür tehdit ve hakaret içerikli mesajları yazmakta ısrar edince, sayfayı kopyalayarak mahkeme yolunu seçerek bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmak zorunda kaldım” dedi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir