FETÖ’CÜ’NÜN VİLLALARI İÇİN BOLU BİR GÜN SUSUZ KALMIŞ

Gölköy barajından pompalanarak temiz su arıtma tesisine gelen ana su hattının FETÖ’cü Abdullah Onur’un toplamış olduğu arazilerin ortasından geçen bir yoldan geçmesi üzerine üstelik bu yolun yirmi metre genişliğinde olmasına rağmen hattın ileride patlayarak Abdullah Onur’un yapmış olduğu villalara zarar verebileceği gerekçesi ile su hattının yerinin değiştirilmesine ‘istek’ üzerine Bolu Belediyesi tarafından karar verildiği.

Edinilen bilgiye göre FETÖ’cü Abdullah Onur’un Salıbeyler mahallesinde bazı parselleri villa yapıp satmak için topladı ve topladığı parsellerin içinde kalan bir arsanın imarda cami yeri olmasına rağmen plan tadilatı ile cami alanını kaldırıldı. Daha önce bu konuyu da haber yapmıştık.

Bolu Belediyesi 13 Haziran tarihinde yapmış olduğu duyuruda bakım, onarım ve revizyon çalışmaları nedeni ile Bolu’da suların bir gün süre ile kesileceğini duyurmuştu.

Dün sabah saatlerinde başlayan çalışmalar neticesinde Bolu’ya saat 23:00 sıralarında ancak su verilebilir iken bir çok vatandaş sosyal medyadan Bolu Belediyesi’ne tepki gösterdiler.

Edinilen bilgiye göre hattın yerinin değiştirilmesi için Bolu Belediyesi kasasından 5 milyon TL ödendi.

Bir çok evin camının dibinden geçen hattın vatandaşların kaldırılmasını talep etmesine rağmen kaldırılmayarak FETÖ’CÜ Abdullah Onur’un ricası üzerine kaldırılmasına vatandaşların nasıl bir tepki göstereceği ise merak konusu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir