Hastane İçin Çalışmalar Başlatıldı

Karacasu Beldesi’nde bulunan iki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin üçüncüsünün çalışmaları başlatıldı. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, çalışmaların başladığını ve 700 iş günü içinde tamamlanacağını duyurdu.

Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan iki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin üçüncüsünün yapılması için çalışmalar başlatıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından Karacasu Beldesi’ndeki Pazar yerinin hemen yanı başındaki 33 dönüm arazi üzerine yapılması planlanan yeni Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin ihalesi yapılmıştı. 250 yatak kapasiteli olarak planlanan hastanenin 65 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa edilecek.

MÜJDEYİ GÜNER VERDİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Karacasu’da başlatılan çalışmaları duyurdu. Güner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bolulu hemşerilerimize ve çevre illerimize hizmet verecek olan 250 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin yapımına başlandı. Karacasu Beldemizde yapımına başlanan hastane 700 iş günü içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak” ifadelerini kullandı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir