Haydar Baş, Bolu’da Anıldı

Prof. Dr. Haydar Baş vefatının ikinci yıl dönümünde Bağımsız Türkiye Partisi Bolu İl Başkanlığı Gençlik Kolları‘nın vermiş olduğu iftar sonrası Bolu’da anıldı.

Türkiye’nin tüm şehirlerinde ve yurt dışında eş zamanlı olarak vefatının ikinci yıl dönümü olan 14 Nisan’ı içine alan 11-17 Nisan haftasında Prof. Dr. Haydar Baş’ı anma haftası olarak ilan edildi ve bu hafta içerisinde Prof. Dr. Haydar Baş için anma programları düzenlendi.

Verilen iftar yemeğinin ardından gerçekleşen programa BTP Bolu il gençlik kolları başkanlığı ev sahipliği yaptı.

Anma etkinlikleri saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Açılış konuşmasını yapan BTP Bolu il başkanı Mustafa Yağcı, “Prof. Dr. Haydar Baş hocamız bizleri mükemmel ölçüler ve fikirler ile donattı. Ehli Beyt sevgisini ve Atatürk sevgisini kalplerimize ilmek ilmek işledi. Başta Türk Milleti ve tüm dünya insanlığı için hazırladığı Milli Ekonomi Modeli tezi ve yetiştirdiği Bağımsız Türkiye Partisi kadroları ile siz gençler ülkemizin içinde bulunduğu zifiri karanlıkta tek ışık olacaksınız. Bağımsız Türkiye Partisi kadroları bu vatanın garantörleridir, bu milletin yılmaz savunucularıdır. Atatürk’e son nefesine kadar sahip çıkacak olan sizlersiniz.” dedi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda söz alan genç konuşmacılar çeşitli yönleriyle Prof. Dr. Haydar Baş’ı anlattılar. Duygu dolu anların yaşandığı konuşmaların ardından Prof. Dr. Haydar Baş’ın konuşmalarından oluşan bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

Loading

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir