HDP’li Selahattin Demirtaş’dan Tanju Özcan’ı Boşa Düşüren Açıklama

Öceki gün HDP İstanbul Eş İl Başkanı’nın bir polis memuru ile arasında geçen olay sonrasında Tanju Özcan Twitter’dan bir paylaşım yaparak HDP’li Eş İl Başkanı’na hakarette bulunmuş ve bunun üzerine de HDP’li Başkan kendisinden şikayetçi olmuş bunun üzerine Tanju Özcan’da paylaşımını silmek zorunda kalmıştı. Yine öğle saatlerinde FOX TV sunucusu Fatih Portakal’ın YouTube kanalına çıkan Tanju Özcan konuya ilişkin geri vites yapmıştı. Daha önce yaptığı açıklamalarda şu an hapiste bulunan Selahattin Demirtaş’dan umutlu olduğunu söyleyenTanju Özcan Fatih Portakal’a açıklamalarının devamında ise “Ben HDP’nin Selahattin Demirtaş’ın hapisten çıkması için gerekli HDP’nin gerekli özeni ve gayreti göstermediğini düşünüyorum” şeklinde açıklamalarda bulunmuş, hatta Selahattin Demirtaş’ın üniversiteden arkadaşı olduğunu iddia etmişti.

Demirtaş’da Zerre Kadar Pişmanlık Yok!

Tanju Özcan Selahattin Demirtaş’ı ne kadar sever umursar bilinmez ama Selahattin Demirtaş’ın Tanju Özcan’ı hiç umursamadığı gayet ortada basında çıkan haberlere göre Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP’nin Cumhurbaşkanı adayının eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak olacağı iddiasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Ben şahsen değerli Gültan Kışanak’ın adaylığından gurur duyarım, kendisini tüm kalbimle, gücümle ve inanarak desteklerim. Tabii bu benim kişisel görüşümdür, özellikle altını çizmek isterim” ifadesini kullandı.

Tanju Özcan Selahattin Demirtaş’dan umutlu olduğunu hatta HDP’nin PKK’ya silah bırakma çağrısı yapması halinde ellerini öpeceğini belirtmesine rağmen HDP ve Selahattin Demirtaş cephesinde işlerin hiç de Tanju Özcan’ın iddia ettiği gibi olmadığı ortaya çıktı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir