İşte CHP Bolu Belediyesi’nde Liyakat Sistemi

Bolu Belediyesi’ne ait Bol Tur Turizm Organizasyon LTD. ŞTİ. firmasına ait işletmelerin ‘Şube Müdürlüklerine’ Başkan Özcan’ın şoförü Özgür Nihat Yıldız getirildi. Yıldız, Bolu Belediyesi’ne ait üç işletmenin müdürlüğünü yapacak.

Yüzde yüz hissesi Bolu Belediyesi’ne ait Bolu Bel San Ticaret ve Anonim Şirketi tarafından kurulan Bol Tur Turizm Organizasyon LTD. ŞTİ. firması geçtiğimiz ay Bolu Belediyesi’ne devredilmişti. Devir işleminden sonra şirketin Genel Müdürlüğü görevi de Belediye Başkanı sıfatı nedeni ile Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’a geçti. Özcan şirket yönetiminin kendisine geçmesinden sonra Ak Parti döneminde yapılan, Değirmen Kafe Restaurant, Nilüfer Park Restaurant ve Karaçayır Sosyal Tesisleri işletmelerine Özgür Nihat Yıldız’ı Şube Müdürü olarak atadı.

Tepkiyle Karşılandı!

Geçmişte avukat katipliği görevi yapan ve 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra da CHP’li Tanju Özcan’ın koruma şoförlüğüne başlayan Özgür Nihat Yıldız’ın bu görevlere getirilmesi CHP içerisinde dahi tepkilere neden oldu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir