İşte Torpille Yakınını Kısa Yoldan Memur Olması İçin İşe Aldıranlar. Özel Haber Dizisi Başlıyor.

Bilindiği üzere devlet sözleşmeli memurların kadroya geçirilmesi yönünde çalışma başlattı. Konuya ilişkin kamuoyuna yansıyan bilgilere göre devlet dairelerinde 3 yıl sözleşmeli memur olarak çalışan personeller 657 sayılı devlet memurları kanununun ilgili maddeleri çerçevesinde kadrolu memur olarak görevlerine devam edecekler.

KPSS sınavının da by-pass edileceği sistem ise fırsatçıların da iştahını kabartmış durumda. Edinilen bilgiye göre Bolu Belediyesi’nde de bu fırsatçılardan çok sayıda mevcut bunlar; bazı üst düzey belediye personelleri, Belediye Meclis Üyeleri ve siyasi partililer.

Onbinlerce Kişiye İş Sözü Verilmişti!

Bilindiği üzere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan seçim öncesinde onbinlerce kişiye iş sözü vermiş ve kendi işinin düştüğü insanlara iş konusunda yardımcı olurken diğerlerini de Rasim Özdemir aracılığı ile Organize sanayiye yönlendirerek şov malzemesi haline getirmişti.

Takipçisiyiz!

Bolu Son Haber olarak konunun takipçisiyiz. Elimize ulaşan çok sayıda torpillinin isimlerini her hafta Pazartesi günü yayınlayarak kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeyi unutmayın.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir