İyi Parti’de Delege Seçimi Yapıldı

İYİ Parti’de 3. Olağan Merkez İlçe kongresinde oy kullanacak 422 delegenin seçimi yapıldı.

İYİ Parti, 3. Olağan Merkez İlçe Kongresi öncesi delege seçimlerini gerçekleştirdi. Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde oy kullanacak 422 delegenin belirlenmesi için İYİ Parti üyesi yüzlerce vatandaş, parti binasına giderek oy kullandı. Yoğun katılımın olduğu seçime ilişkin İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş bilgi verdi.

“422 DELEGENİN SEÇİMİ İÇİN OY KULLANIYORLAR”

Seçimlerin heyecanlı geçtiğini aktaran Örnekbaş, “İYİ Parti’nin Merkez İlçe 3. Olağan Kongresi için delege seçimleri yapmak için burada toplandık. Bizim üyelerimiz geçtiğimiz günlerde delegelik için müracaatlarını yaptılar. Bugün de bu dilekçelere göre mahalle mahalle, köy köy listeler hazırlandı. Şimdi o listeler üzerinden gelen üyelerimiz Bolu Merkez İlçe’de 422 delegenin seçimi için oy kullanıyorlar. Demokratik bir şölen… Kalabalık, heyecan baya yüksek” dedi.

“İYİ PARTİ’NİN İKTİDARA HAZIR OLDUĞUNU GÖSTERİYOR”

İYİ Parti’nin iktidar olmaya hazır olduğunun altını çizen Örnekbaş, “Bunu da şöyle yorumluyorum, yaklaşan seçimlerde İYİ Parti hem yöneticileriyle hem kadrolarıyla hem vatandaşın gösterdiği teveccühle iktidar olmaya tam bir şekilde, birlik beraberlik için hazır olduğunu gösteriyor. İnşallah yapılacak seçimlerle de Türkiye’de birinci parti, Bolu’da birinci parti çıkarak, gerekli sayıda Bolu’dan milletvekilimizi Ankara’ya göndereceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“AZ KALDI, MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR”

Seçimin hayırlı olmasını temenni eden Örnekbaş, “Bugün bu delege seçimine gelen bütün üyelerimize, vatandaşlarımıza bu konuda çalışma gösteren ilçe yöneticilerimize, emek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaptığımız delege seçiminin ülkemize, Bolu’muza hayırlı olmasını diliyorum. Az kaldı, millet bizi çağırıyor” şeklinde konuştu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir