İzzet Baysal Dualarla Anıldı

Bolu’nun Babası, Hayırsever İş İnsanı ve kurduğu vakıf aracılığıyla kazandırdığı eserlerle büyük iz bırakan İzzet Baysal, ölümünün 23’üncü yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan anıt mezarda dualarla anıldı.

     Anmaya İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Alay Komutanı Haluk Saygılı, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

    “Böyle hayırsever birini bulmak kolay değil”

     Anma töreninde konuşan Vali Erkan Kılıç, “Ülkemize ve Bolu’muza çok büyük hizmetleri oldu. Buradaki eğitim, kültür, sağlık ve sanatta ilerleme varsa onun ve vakfının eli var. Çoğu ilimizde böyle hayırsever birini bulmak kolay değil. Onun bırakmış olduğu yardımseverlik ve dayanışmanın en güzel örneğini yaşadığımız afette çok iyi gördük. Bolu çok büyük bir il değil ama depremden sonra İzzet amcamızın hayırseverlik duygusunun Bolululara nasıl sirayet ettiğini görmekten de büyük mutluluk duydum. Herkes seferber oldu. Bunun altında İzzet Baysal’ın yardımlaşma duygusu ve ilimize vermiş olduğu ruh ve kültürü görmüş oldum. Kendisini her zaman şükranla anacağız” dedi.

1 Yorum

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Selçuk Albayrak
Selçuk Albayrak
Ziyaretçi
6 Mart 2023 11:30 11:30

Allah rahmet eylesin. Kabri cennet, makamı rahmet olsun

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir