Jandarmadan alkış alan sivil denetim

Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce Mengen-Bolu güzergahında faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarına sivil yolcu kılığında denetim yapıldı. Yapılan denetimde kural ihlalleri nedeni ile araç şoförüne kural ihlali cezası kesildi.

Bolu Valiliği Basın Müdürlüğünden yapılan açıklama

“1. Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce vatandaşlarımızın güvenle seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik denetimlere yolculuk esnasında sivil kıyafetli ve yolcu olarak seyahat eden trafik personeli ile devam edilmektedir.

2. Bolu-Mengen ilçe güzergâhında yapılan sivil denetimde, yolcu otobüsü Jandarma Trafik Ekipleri tarafından kontrol noktasında durdurularak otobüs içinde görevli sivil denetim yapan Jandarma Personeli tarafından şoför ve yolcular denetim hakkında bilgilendirilmiş, seyahat esnasında uyulması gereken kurallar hatırlatılmıştır.

3. Bolu İl Jandarma Komutanlığınca trafik hizmetlerini yürüten personel ve kullanımına verilen malzemeler en etkin biçimde kullanılarak “Trafik Güvenliği Eylem Planı” kapsamında “Trafikte 1 Can Kaybı Bile Fazladır” düşüncesi ile ilimizde can kayıplarını ve yaralanmalarını en aza indirmek için her türlü tedbiri alarak gayretlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda sivil otobüs denetimi başta olmak üzere her türlü denetim ve bilgilendirme faaliyetleri arttırılarak yapılmaya devam edilecektir.” İfadelerine yer verildi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir