KEMAL KILIÇDAROĞLU VE EKREM İMAMOĞLU’NUN İLİMİZDE DÜZENLEDİĞİ MİTİNGE KATILIM DÜŞÜK OLDU.

CHP’nin bugün Demokrasi Meydanında düzenlemiş olduğu mitinge Bolulu vatandaşlar TOGG kadar ilgi göstermeyince miting alanında soğuk rüzgarlar esti.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları ile ilimizde düzenlemiş olduğu mitinge Bolu halkı Türkiye’nin ilk yerli ve milli aracı TOGG kadar ilgi göstermedi. Meydana gelen çok sayıda vatandaş ne olup bittiğini izlemek için geldiğini belirtirken bazıları ise TOGG izdihamından kaçıp şöyle bir bakmak için meydana geldiklerini belirttiler.

Peki Mitinge Kaç Kişi Katıldı?

Mitinge çevre ilçelerden çok sayıda vatandaş otobüslerle getirilirken saat 13:00’da başlayacağı açıklanan miting düşük katılım nedeni ile yaklaşık yarım saat geç başladığı görüldü.

Meydanın biraz daha kalabalıklaşması ile başlayan miting alanında yaklaşık 3500 kişi vardı. Peki mitinglerde kaç kişinin olduğu nasıl hesaplanıyor? İlk önce alan ölçümü yapılıyor yani metre kare cinsinden alan bulunuyor ve sonrasında alandaki sıklık kontrol ediliyor. Katılım düşük ve seyreklikler var ise metre kareye 2 kişi, eğer kalabalıksa metre kareye 3 kişinin düştüğü hesaplanıyor. Bu hesaplama yöntemine göre yaklaşık 1750 metre kare alandan oluşan ve çok fazla boşluk olduğu görülen miting alanında metre kare başına 2 kişi ile çarpıldığında yaklaşık olarak 3500 kişinin mitinge geldiği hesaplanıyor.

2 YORUMLAR

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
2 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Bolu
Bolu
Ziyaretçi
10 Mayıs 2023 10:27 10:27

Alanın önünden dar bir fotoğraf çekip şu kadar insan geldi diyorlar. Bazı yandaş medya 30.000 kişinin geldiğini yazıyor. Yahu bunlar hangi mitinginde 30.000 kişi toplamışlar. YALANCILIKTA NİRVANA

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir