LPG ve Benzine Zam Geliyor!

Akaryakıt fiyatları, bir süredir gün içerisinde en çok araştırılan konular arasında öne çıkıyor. Son dönemlerde sık sık fiyat artışları ile gündeme gelen benzine yeni bir zam daha geliyor. Edinilen bilgiye göre, yapılacak olan zam sadece benzinle sınırlı kalmayacak ve LPG’ye de uygulanacak.

Son zamanlarda sık sık artışın yaşandığı akaryakıt fiyatları için yeni bir zam daha kapıda. Sektör kaynaklarının aktardığına göre, LPG ve benzine zam geliyor. Bu noktada, LPG, motorin (mazot) ve benzin fiyatları ne kadar konusuyla ilgili araştırmalar hız kazandı.

Bilindiği gibi, Rusya-Ukrayna savaşı nedeni ile akaryakıt fiyatları ciddi bir artış yaşamıştı. Gelecek olan son zam ile beraber benzinin litre fiyatı 23 TL’ye dayanacak.

AKARYAKITA YENİ ZAM

Akaryakıt fiyatlarının hafta başı itibarı ile zamlanması bekleniyor. Edinilen bilgiye göre, pazartesi günü LPG’ye 40 kuruş, benzine 1,68 TL zam geleceği öngörülüyor.

ZAMLA BERABER AKARYAKIT FİYATLARI NE OLACAK?

Hafta başında yapılacak yeni zamlarla birlikte, benzinin litre fiyatı İstanbul’da 22,8 TL’ye, Ankara’da 22,93 TL’ye ve İzmir’de ise 22,94 TL’ye yükselecek.

LPG fiyatları ise İstanbul’da 11,25 TL’ye, Ankara’da 11,47 TL’ye ve İzmir’de 11,19 TL’ye çıkacak.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir