MHP’li Bizim İsmail’e oy isteyen CHP’li Tanju Özcan Türker Ateş’e Desteği Kesti

CHP’nin her kademesinde yer alan ve 3 dönem Bolu CHP milletvekili olarak görev yapan ve haken CHP’li Bolu Belediyesi Başkanı olan Tanju Özcan yapılacak olan seçimlerde milletvekili aday adaylığı sürecinde Bolu TSO Başkanı Türker Ateş’in vekil olmak için istifa etmesine “Ben bu oyunu bozarım şeklinde” tepki göstermişti.

CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP adayı Türker Ateş’i beğenmediği gibi MHP’nin adayı İsmail Akgül’e açıktan oy toplaması nedeni ile hem CHP hem de İYİ Partiden tepkileri üzerine çekmiş, ancak yine de İsmail Akgül’e oy toplamaya devam etmişti.

CHP’nin beğenilmeyen adayı için “ben bu oyunu bozarım” diyen Tanju Özcan seçime kritik 3 gün kala izne ayrılarak şehir dışına çıkması kamuoyunda Tanju Özcan’ın Türker Ateş’e desteği çekmesi olarak algılandı.

Tanju Özcan’ın deprem nedeni ile yıkılan ve Bolu Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen Adıyaman belediyesine ait hizmet binasında incelemerde bulunmak üzere Adıyaman’a gittiği belirtildi.

CHP’li olmamakla ve torpille CHP milletvekili adayı olduğu iddia edilen Türker Ateş’i anket sonuçlarına göre CHP seçmeni de beğenmemiş ve %12 oy oranında kalmıştı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir