Müvekkilim Büyük Bir Talihsizlik Yaşadı

Avukat Emirhan Yaman müvekkili Erdal Kaynarpınar hakkında sitemizde yayınlanan “Tanınmış Esnaf 200 Kök Hint Keneviri İle Yakalandı” başlıklı haberimizle ilgili açıklamalarda bulundu. Avukat Emirhan Yaman’ın açıklamaları şöyle;

Haber sitenizde 05 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan “Tanınmış tuhafiyeci 200 kök Hint keneviri ile yakalandı” başlıklı haberle ilgili basın açıklaması yapmak gereği hasıl olmuştur.
Müvekkilim Erdal Kaynarpınar ilimizde tanınmış, itibarı olan ve kamuoyunda güvenirliği ile bilinen çevresinde çokça sevilen bir kişidir.
Müvekkil, nadir kişinin yaşadığı bir talihsizlik yaşamıştır. Jandarmanın yapmış olduğu operasyon ile hiçbir alakası olmadığı gibi kendisinin en büyük talihsizliği operasyon anında o bölgede bulunmasıdır. Müvekkilimin, dikilmiş bulunan Hint Kenevirleri ile bir alakası bulunmamaktadır.

Jandarmanın operasyon gerçekleştirdiği esnada o bölgede bulunan ve operasyonla ilişiği olduğunu düşündüğümüz kişiler bölgeden kaçarak uzaklaşmışlardır. Kişilerin yakalanması için Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı ile kolluk kuvvetlerinin çalışmaları devam etmektedir.
Adli mercilerin, ilgili suçla ilgili olarak gerçek suçluları yakalayıp gerekli cezayı tayin edeceğinden ve müvekkilim Erdal Kaynarpınar’ın yapılacak olan yargılama neticesinde aklanacağından hiç bir şüphemiz bulunmamaktadır. Adli merciler tarafından müvekkilime sadece operasyon anında o bölgede bulunduğu için basit suç şüphesi varlığından dolayı adli kontrol tedbirine hükmedilmiştir.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir