Önce 385 Bin TL İhale Verdi. Sonra Müdür Yaptı.

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Kuran’ı Kerim ve Türk Bayrağı’nı öperek göreve gelen Tanju Özcan sık sık içinde Allah korkusu olduğunu ve milliyetçi olduğunu iddia etse de her iddiası gibi bu iddiaları da uygulamada yer bulmuyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl Bolu Belediyesi Dağkent bölgesinde on milyonlarca lira harcayarak bir arazi satın almıştı. Arazi satın alındıktan sonra Başkan Özcan ‘404 konutları’ adını verdikleri proje ile 404 konut yapılacağını ve bu konutların ihtiyaç sahibi insanlara uygun bedel ile dağıtılacağını açıklamıştı. Bu açıklamalardan sonra ihaleye çıkan Bolu Belediyesi 404 Konutları’nın projesinin hazırlanması işini kapalı zarf usulüyle 1 Eylül 2021 tarihinde Mümtaz Yüce Yanık isimli bir mühendise 385 bin TL bedel ile verdi.

Önce İhale Verdiler Sonra Belediye’de Müdür Yaptılar

Mümtaz Yüce Yanık proje ihalesini aldıktan sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 404 Konutları’nın yapılmasından vazgeçildiğini açıkladı. İhaleyi alan Mümtaz Yüce Yanık ise Bolu Belediyesi’nde Plan Proje ve Etüt Müdür’ü olarak çalışmaya başladı. Yani 404 Konutları’ndan tek karlı çıkan Mümtaz Yüce Yanık oldu.

“Burada sorulması gereken esas soru şu: Madem Mümtaz Yüce Yanık Bolu Belediyesi’nde çalışmayı kabul ediyordu o zaman neden Belediye’de çalışmasına izin verilmeyip 385 bin TL ihale verildi? Müdür olarak da bu projeyi belediye imkanları da göz önünde bulundurulduğunda daha düşük maliyetle daha hızlı hazırlayamaz mıydı?”

Evet bu sorunun cevabına tepkiler hızla büyürken Mümtaz Yüce Yanık’ın sosyal medya paylaşım sitelerinde firari FETO’cu Emre Uslu, gezi olaylarında Ankara’da başından vurularak ölen ve yasa dışı örgütlere üyeliğiyle bilinen Ethem Sarısülük ve abisi Mustafa Sarısülük’ün, yine firari FETO’cu Can Dündar’ın, HDP’li vekil Sırrı Süreyya Önder ile Hasip Kaplan’ın paylaşımlarını yapması ve dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretlerde bulunan paylaşımlar yapması kamuoyunda tepkilere neden oluyor.

İşte Mümtaz Yüce Yanık’ın sosyal medya platformu twitter üzerinden herkesin görmesine açık bazı paylaşımları;

2 YORUMLAR

5 1 oy
Habere Puan Ver!
2 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Hseyin
Hseyin
Ziyaretçi
24 Temmuz 2022 12:14 00:14

İnşallah CHP bunu atar da partimiz böyle bir yüz karasından kurtulur.

Kemalettin
Kemalettin
Ziyaretçi
23 Temmuz 2022 11:21 23:21

Kuran öpmekle müslüman olunmuyor malesef

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir