Ortaya Atılan İddia Çok Ciddi

Boluspor’da deprem devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Boluspor Başkanı Abdullah Abat istifa etmişti. Abat’ın istifasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, istifa etmeyen yöneticiler ile acil bir toplantıya gitmişti.

Abat’a hakkını helal etmediğini söyleyen Özcan’ın, Yönetim Kurulu ile girdiği toplantının ardından Boluspor, Başkan Yardımcısı Oğuzhan Özçelik başkanlığında ligi tamamlama kararı almıştı.

ORTAYA ÇOK CİDDİ BİR İDDİA ATILDI

Youtube platformunda Spor Gazeteciliği yapan Mustafa Çevik, geçtiğimiz günlerde düşme potasında bulunan Boluspor ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

2 Nisan tarihinde oynan Manisa FK maçının ardından Boluspor’lu Kabongo Kasongo’nun darbeye bağlı sakatlık geçirdiğini söyleyen Mustafa Çevik, Boluspor Kulüp Doktoru Cem Bozkurt’un Kasongo’nun oynamasına karşı bir engel kalmadığını söylediğini dile getirdi.

Kasongo’nun Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce’nin yanına gittiğini ve 10 gün dinlenmesi gerektiğini belirten Mustafa Çevik, Kasongo’nun 9 Nisan’da oynanan Bandırmaspor karşılaşmasında oynamak istemediğini iddia etti.

Bolusporlu yöneticilerin ise Kasongo’nun oynaması için silah ile tehdit edildiği iddia eden Çevik, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a seslendi. Kasongo’nun menajerinin her yerde bu olayı konuştuğunu söyleyen Çevik, “Bırakın Kurtlar Vadisi oynamayı” diyerek Abdullah Abat’a da eleştirilerde bulundu.

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA GAZETECİLERE SALDIRMIŞLARDI

Boluspor Kulübü’nün başarısız yöneticileri Adana Demirspor yenilgisinden sonra bir basın mensubuna sözlü ve fiili saldırıda bulunmuşlardı. İHA Muhabiri, yöneticilerin fiili saldırısından, Polislerin araya girmesiyle ancak kurtulabilmişti.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir