Partisini Unuttu!

Eski Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, görev süresi içerisi ve sonrasında sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların kendisine çok destek olduğunu belirterek, tüm Bolu halkına teşekkür etti. Teşekkürlerine partisini katmayan Metin’in bu açıklamaları ‘Ahde Vefasızlık’ olarak değerlendirildi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevinden alınan Fatih Metin, hem görev süresi içerisinde hem de görevden alındıktan sonra süreçte Bolu halkının her zaman desteğini arkasında görmesinin kendisini çok sevindirdiğini söyledi.

Her kesimden destek gördüğünün altını çizen Metin, “Sivil toplum kuruluşları, toplumun her kesiminden vatandaş gerek yanıma gelerek gerekse arayarak ve mesaj atarak bana teveccüh gösterdiler. Bütün Bolu halkına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar aldığımız her görevde Bolu’yu en iyi şekilde temsil ettik. Bunun da karşılığını bu şekilde almak benim için büyük mutluluk büyük bir şeref. Şahsım adına, ailem adına bütün Bolu halkına teşekkür ediyorum. Bundan sonra hangi görevde olursak olalım Bolu’ya hizmete devam edeceğim. Devlete, millete hizmete devam. Durmak yok yola devam. “ dedi

PARTİSİNİ UNUTTU

Fatih Metin Bolu halkına ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti ancak Bolu halkı kendisini defalarca kez milletvekili olarak seçmedi ve AK Parti Fatih Metini yalnız bırakmayarak her seçimden sonra Bakan Yardımcısı olarak atadı.

Tüm bunlardan sonra Metin’in AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanına teşekkür etmemesi ise ‘Ahde Vefasızlık’ olarak değerlendirildi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir