Pis Su Artıma Tesisi Bitmek Bilmiyor

Haber sitemizin ‘Bolu Belediyesinin Arıtma Yalanı‘ başlıklı haberinden sonra harekete geçen Bolu Belediyesi Bolu tarihinin en pahalı yatırımı olan ve Bolu’yu kanalizasyon atıklarından kurtarması planlanan ‘Bolu Atıksu Arıtma Tesisi 2 Kademe Yapım ve Revizyon’ işi ihalesine 30.12.2019 tarihinde çıkmıştı.

Arıtma tesisi ihalesi 500 gün olarak belirlenirken CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan tesis bitmeden bittiğini belirterek vana açma töreni gerçekleştirmiş ve Fen İşleri Müdürü Adnan Demirel’de en geç Mayıs ayında peysaj vb. işlerin bitirileceğini söylemiş başkan Özcan da “Mayıs ayının 15’inde görkemli bir açılış yapılacağını ve işin süresinden önce bitirileceğini” belirtmişti.

Bugün dahi arıtma tesisinde çalışmalar devam ederken 17.07.2021 tarihinde sözleşmeye göre işin süresi bitmiş durumda ve ihale sözleşmesinin 24.maddesine göre yüklenici firmaya Bolu Belediyesinin günlük cezai işlem uygulaması gerekiyor.

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tancu Özcan ulusal gündemde ırkçı söylemleri ile öne çıkarken Bolu hizmet beklemeye devam ediyor.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir