Polis Haftası Kutlanıyor: Emniyet Teşkilatı’nın 178’nci Kuruluş Yıl Dönümü

Emniyet teşkilatının kuruluşunun 178’nci yıl dönümü ilimizde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 10-16 Nisan tarihlerinde kutlanan Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü bu yıl da ülkemizle birlikte ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

10 Nisan’da İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un da katılımıyla teşkilat mensupları Ataya saygı ve çelenk sunumunda bulundu. Daha sonra Şehitler mezarlığı ziyaret edilerek aziz şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı.

Mevlit Okutuldu

Polis teşkilatının 178’inci kuruluş yıl dönümünde İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Aziz şehitlerimiz için Yıldırım Beyazıt Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Katılımın yoğun olduğu Mevlid-i Şerif sonrasında emniyet mensuplarınca camiden çıkan vatandaşlara gül suyu ikramında bulunuldu.

1000 Kişilik İftar

Yapılan programların ardından çalışan ve emekli personel ile şehit aileleri, gazi aileleri, depremzedeler ve meslek büyüklerinin de katılım sağladığı bin kişilik iftar programı düzenlendi.

Bir 2 kişi görseli olabilir

Sadettin Aksoy “..iyiki polis olmuşum.”

Öte yandan İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy sosyal medyadan yaptığı paylaşımda: “1983 yılında mesleğe ilk adımımı attığımda 138. yılı kutluyorduk. 40 yıl geçmiş aradan. Söylerken kolay geliyor ama bu 40 yılı film şeridi gibi gözümün önünden geçirdiğimde nice acı hatıralar, mutlu zamanlar ve en çok da gurur dolu yıllar görüyorum. Hiç pişman olmadım hep iyi ki polis olmuşum dedim. Bir kez daha gururla söylüyorum iyi ki polis olmuşum. 178. yılımız kutlu olsun.” açıklamalarında bulundu

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir