Sağlık Mahallesinde Yürek Burkan Kaza

Sağlık mahallesinde meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Olay dün Sağlık Mahallesi Sosyal Bilimler Lisesi önünde meydana geldi. Şehir merkezi istikametinden gelip Gökkaya Sokağa dönmek isteyen ve arkasında remork takılı olan 14 NC 722 plakalı arazi aracının sürücüsü şerit ihlali yaparak Gökkaya Sokağa dönmek isteyince Arçelik istikametinden gelen 06 DA 1549 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle 06 DA 1549 plakalı araç sürücüsü ve yanında bulunan eşinin kemerlerinin takılı olmaması nedeniyle başları aracın ön camına çarptı. Araç sürücüsünün eşi daha arabadan çıkarılmadan ve başından kanlar akarken “yeni işimizi düzeltmiştik ne olacak şimdi bizim halimiz” diyerek ağlaması etraftakilerin yüreğini burktu.

Sürücü ve eşi olay yerine gelen ambulans ile hastaneye götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede 06 DA 1549 plakalı araç sürücüsünün ehliyetinin olmadığı ve her iki tarafta bulunan emniyet kemerlerinin de çalışmadığı belirlendi.

Şerit ihlali yaparak kazaya sebebiyet verdiği düşünülen 14 NC 722 plakalı aracın remorku yakındaki inşaatta çalışan akrabaları tarafından hemen yoldan uzaklaştırıldı. Akrabalarının ve araç sürücüsünün suçu olayda eşi ile birlikte yaralanan kalender vatandaşa atmaya çalışmaları olay yerindeki vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir