Sahipsiz Köpek Sorunu İlimizde Büyüyerek Devam Ediyor

Bolu’da başıboş sokak köpekleri paniğe neden olurken Bolu Belediyesi’nin duruma tepkisiz kalması tepkilere neden oluyor.

Bolu’da başıboş sokak hayvanlarının sayısı her geçen gün artıyor. Ulusal ve yerel haberlerde  hayvan saldırıları sıkça gündem olmaya devam ederken bu tehlike için Bolu’da henüz alınan bir tedbir yok. 

Bolu’da hemen hemen her mahallede başıboş gezen sokak köpekleri başta çocuklar ve kadınlar olmak üzere halkta büyük korkuya neden oluyor. Çok sayıda vatandaş Bolu Belediyesi’ne konuyla ilgili şikayetlerini ilettiklerini ancak bir sonuç alamadıklarını, Başkan Tanju Özcan’ın sorumluluğunda olan Bolu Belediyesi’nin köpeklere sahip çıkması gerektiğini ifade ediyorlar.

KÖPEKLER VATANDAŞLARA SALDIRIYOR

Daha 5 gün önce Yaşamkent Mahallesi’nde Nurgül Yalçın isimli bir kadın başıboş köpeklerin saldırısı sonucu ayağından yaralanmıştı.

TORPİLLİ MÜDÜR

Kentte sokak köpeklerinin oluşturduğu tedirginlik her geçen gün artarken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, iki sene önce eşinin öğretmen arkadaşını Veteriner İşleri Müdürü yapmış ve tepkilere neden olmuştu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir