Sahipsiz Köpekler Kartalkaya’da Turistlere Saldırdı

Ülkemizde son aylarda çokça konuşulan konuların başında gelen sahipsiz köpekler sorunu ilimizin gözde tatil lokasyonlarından Kartalkaya’da da kendisini gösterdi.

Kayak yapmak için gelen turistlere saldıran köpekler turistlerin tedirgin olmasına ve dikkatinin dağılmasına neden olurken kontrolden çıkan kızak ve üzerindekiler takla atarak önce koruma bantına çarptı oradan da karşıya geçerek yolda park halindeki bir araca çarparak durabildiler. Herhangi bir yaralanma meydana gelmezken çok korktuklarını belirterek kaymaya son verdiler.

Bir anda saldırdılar

Olayı gören bir vatandaş ise şunları anlattı; “Kartalkaya’ya ailemle birlikte kaymak için gitmiştim bölgede çok sayıda sahipsiz olduğu anlaşılan ondan fazla köpek vardı ve sürü halinde geziyorlardı. Bir süre sonra çok sayıda köpek pist başına gelerek vatandaşların tedirgin olmasına neden oldu başta zarar vermeyen köpekler turistlerin kaymaya başlaması ile birlikte arkalarından kovalamaya başladılar dikkatleri dağılan turistler kayarken kontrolü kaybederek önce bariye çarptılar sonra pist dışına çıkarak park halindeki araca çarptılar bizde çok korktuk ve kaymaya son verdik açıklamalarında bulundu.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

Sahipsiz Köpekler Kartalkaya'da Turistlere Saldırdı
sanalbasin.com üyesidir