Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın Katledilişinin 8’inci Yılı: Mehmet Yılmaz Şehit Savcıya Rahmet Diledi

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adalet Sarayı’ndaki odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 8 yıl önce 46 yaşındayken görev başında şehit edildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Mehmet Selim Kiraz, 31 Mart 2015’te Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve ABD’nin de terörist olarak kabul ettiği DHKP-C üyeleri üyeleri Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol isimli teröristler tarafından odasında önce rehin alındı, sonra acımasızca katledildi.

Mehmet Yılmaz Başsağlığı Diledi

Ülkemizin yargı camiasında en ünlü isimlerinden olan hemşehrimiz Adalet ve HSYK eski Başmüfettişi, HSK eski Başkan Vekili ve halen Yargıtay üyesi olan Mehmet Yılmaz her yıl olduğu gibi bu yıl da unutmadı. Yılmaz sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a rahmet diledi. Yılmaz’ın paylaşımı şöyle:

Adaleti kutup yıldızı kabul eden, bir kimseye yapılan adaletsizliğin bütün topluma yapılmış bir tehdit olduğunu bilip bu anlayışla görevini yerine getiren Şehit kardeşimiz Mehmet Selim Kiraz’ı rahmetle ve saygıyla anıyorum. Ruhun şad mekanın cennet olsun yiğit savcım 🇹🇷

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir