Tahir Gayret Güven Tazeledi

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 26’ncı Olağan Genel Kurulu Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Tek liste halinde yapılan seçimlerde mevcut BESOB Başkanı Tahir Gayret güven tazeledi.       

Bolu TSO Konferans Salonunda gerçekleştirilen genel kurula, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, oda başkanları ve üyeler katıldı.

Divan Başkanlığını Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’un yaptığı olağan genel kurul Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. Genel kurulda faaliyet raporu, denetim raporu, bilanço, gelir gider cetveli okundu ve oylandı ve oybirliğiyle kabul edildi.

178 delegeden kullanılan oyun 126’sını alan Tahir Gayret, yeniden 4 yıllık süreyle Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığı görevine seçildi.

Tahir Gayret’in yönetim kurulu üyeliğine; Selahattin Ayen, Mahmut Koçak, Mustafa Kalaycı, Orhan Fırat

Denetim Kurulu üyeliğine; Abdullah Güler, Burhan Eröz, Murat Abak

Disiplin Kurulu üyeliğine; Mustafa Altındal, Kemal Ünalan, Tekin Eser seçildi.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir